Van 8 tot en met 10 september vierde Biobest zijn 30e verjaardag met verschillende events in en rond Westerlo, waar het hoofdkwartier is gevestigd. Meer dan 1500 mensen namen deel aan verschillende events.

Oprichter Roland De Jonghe introduceerde in 1987 voor het eerst de commerciële hommelkweek. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldspeler in bestuiving en biologische bestrijding. Jean-Marc Vandoorne, CEO van Biobest wilde met het feest de oprichter van Biobest en vader van de commerciële hommelkweek eren. “Hij heeft een team uitgebouwd met een echte pioniersmentaliteit. De verdienste voor een uniek verhaal van 30 jaar ononderbroken groei komt toe aan een grote groep loyale klanten en aan alle toegewijde medewerkers. Daarom hebben we deze mensen en hun families uitgenodigd om samen feest te vieren. Allemaal samen gaan ze ervoor om Biobest nog sterker te maken en zo te helpen bouwen aan een meer duurzame landbouw.”

Informatie en ontspanning

Biobest’s internationale distributeurs kwamen vanaf vrijdag samen in Antwerpen voor de “International Distributor Days”. Een event met informatie-uitwisseling, maar uiteraard ook ontspanning. Een belangrijk aantal vertegenwoordigers was afkomstig van de Biobest filialen in verschillende landen. Deze groep kwam samen met de Biobest medewerkers voor een mega-verjaardagsparty in een grote feesttent, opgesteld bij het Biobest hoofdkwartier in Westerlo. Daar gingen de activiteiten verder op zondag, met een event voor klanten en medewerkers met hun familie. Een 1000-tal mensen konden er deelnemen aan een bedrijfsbezoek, ondersteund door video-presentaties en een brede waaier ontspannende activiteiten. De bezoekers kregen ook de kans de kantoren te bezoeken, die net een grote renovatiebeurt hadden gekregen.

Bron/foto: Biobest