Kas Mogelijkheden voor toeleveranciers

Groeiend aantal actuele vakbladen beschikbaar

Vanaf 1 oktober is de interactieve portal HortiNext op zowel desktop als ook alle mobiele apparaten voor het grote publiek toegankelijk. Vanaf die datum zijn de meest actuele edities van vakblad Onder Glas en de content van HortiLeads beschikbaar. In de daarop volgende maanden zal een aanzienlijk deel van het archief van Onder Glas en van het internationale magazine In Greenhouses aan het platform worden toegevoegd.

Daarnaast zijn er contacten gelegd met andere nationale en internationale uitgevers van tuinbouwvakbladen, over de mogelijkheid om ook hun edities en redactionele producties aan het platform toe te voegen.
De belangrijkste doelgroep van HortiNext zijn de professionele telers, nationaal en internationaal. Voor hen biedt het platform hoogwaardige en onmisbare vakinformatie (need to know) van gerenommeerde uitgevers. Zij betalen daarbij alleen voor de informatie die zij echt nodig hebben en alleen op het moment dat zij er naar op zoek zijn.
Behalve voor de lezer biedt het ook mogelijkheden voor toeleveranciers in de tuinbouw. Deze bedrijven kunnen zich op het platform profileren met een bedrijfsprofiel, zodat zij, in combinatie met relevante content over hun thema's en onderwerpen, goed vindbaar zijn voor telers die op zoek zijn naar producten en diensten.
De derde doelgroep zijn de uitgevers van tuinbouwinformatie. Er zijn wereldwijd veel uitgevers die hoogwaardige magazines met vakinformatie produceren, die periodiek (wekelijks, maandelijks, per kwartaal of met een andere frequentie) naar abonnees worden gestuurd. Om het bereik van hun kennisproducten groter te maken, is internet een ideaal medium, mits de informatie eenvoudig en toegankelijk bereikbaar is. Dat is precies wat het nieuwe platform kan verzorgen.