HortiNext Nieuwe digitale nieuwsbrief met wekelijkse verschijning

Lezers Onder Glas Focus gaan over naar HortiNext

Vanwege de samenwerking van Onder Glas met HortiLeads wordt vanaf deze maand de digitale uitgave Onder Glas Focus stopgezet. Abonnees op Focus ontvangen vanaf oktober elke week een nieuwsbrief met actuele informatie van het nieuwe glastuinbouwplatform HortiNext. De informatie die middels Focus één keer per maand door Onder Glas werd verstuurd, gaan we nu verdelen door de wekelijkse publicatie van actuele en unieke berichten op HortiNext.

Onder Glas is het eerste vakblad dat zich heeft aangesloten bij HortiNext. Dat geldt tevens voor onze Engelstalige uitgave In Greenhouses, waarvan de artikelen beschikbaar zijn zodra het nieuwe platform ook internationaal wordt gelanceerd. Gezien de positieve reacties van lezers de afgelopen jaren op Onder Glas Focus, vertrouwen wij erop dat we een substantiële bijdrage kunnen leveren aan de nieuwsvoorziening van HortiNext. De teeltadviseurs en specialisten die hebben bijgedragen aan het succes van Focus, zullen hun kennis voortaan via de nieuwsbrief van het nieuwe platform delen met de sector.

Om de wekelijkse vakinformatie te blijven ontvangen willen wij de abonnees van Focus adviseren om ook een account aan te maken op HortiNext.com. Daarmee kunnen we het nieuws steeds beter op uw voorkeuren laten aansluiten. Voorlopig zullen we uw e-mailadres ook voor de mailing van HortiNext blijven gebruiken. Wij zijn van mening dat het nieuwe platform en de nieuwsbrief voorzien in een behoefte, mede vanwege de persoonlijke insteek en de eigen, ervaren redactie. Niet meer van hetzelfde, maar een zorgvuldig uitgedachte nieuwe aanpak die ruimte biedt aan andere uitgevers van vakinformatie om hun markt en lezersgebied te verbreden in binnen- en buitenland. Uiteraard kunnen abonnees zich, indien gewenst, eenvoudig afmelden voor de nieuwsbrief.