HortiNext Onder Glas als eerste uitgever aangesloten bij HortiNext

Nieuw online uitgeefplatform voor actuele vakinformatie

Vakinformatie voor de tuinbouw op de meest eenvoudige manier toegankelijk maken voor nationale en internationale telers. Dat is waarvoor HortiNext, het nieuwe online publicatieplatform, is ontwikkeld. Op dit online platform kan elke teler snel zoeken naar artikelen, reportages, nieuwsberichten, onderzoeken en zelfs naslagwerken waarin de meest uiteenlopende, vaktechnische onderwerpen worden behandeld. Het uitgeefplatform is een initiatief van HortiLeads en vakblad Onder Glas sluit als eerste vakblad aan.

Het platform biedt informatie uit gerespecteerde bronnen – met name vakbladen uit binnen- en buitenland – maar ook informatie van leveranciers, die de redactie op een zo'n objectief mogelijke manier beschikbaar maakt. Daarmee heeft elke bezoeker de mogelijkheid om voor zijn specifieke onderwerp of zoekopdracht brede kennis en informatie tot zich te nemen. Bovendien kan de lezer in contact komen met specialisten of marktpartijen die hem verder kunnen helpen.

Behalve met Onder Glas, wordt er ook met andere uitgevers in de tuinbouw gesproken over samenwerking. Met als doel om van HortiNext.com dé centrale plek op internet te maken waar de moderne teler al zijn vakinformatie vindt.