Na alle e-mails die je de afgelopen periode al over de AVG hebt ontvangen, lees je hier onze reactie op deze nieuwe regelgeving. Hoewel het niet het meest leuke onderwerp is, vinden wij het wel belangrijk. Wij vinden namelijk dat je privacy ertoe doet.

Sinds 25 mei 2018, maar feitelijk ook al voor die datum, is ons beleid in lijn met de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Wel hebben wij onze privacyverklaring waar nodig bijgewerkt, zodat je in begrijpelijke taal kunt lezen hoe wij je privacy beschermen.

Onze privacyverklaring

Wil je weten hoe? Klik hier om onze privacyverklaring te lezen. Deze privacyverklaring informeert u onder andere over:
• De gegevens die wij van je verzamelen en voor welke doeleinden wij deze gebruiken.
• De maatregelen die wij hebben genomen om jouw persoonlijke informatie te beveiligen.
• Welke rechten je hebt met betrekking tot jouw persoonlijke gegevens en hoe je deze rechten kunt uitoefenen.

Onze nieuwsvoorziening

Je hoeft verder niets te doen als je besluit dat je van onze nieuwsvoorziening gebruikt wilt blijven maken. In dat geval ga je akkoord met onze privacyverklaring. Ben je niet akkoord of wil je onze E-letter niet meer ontvangen, dan kun je dat laten weten. Ook kun je altijd, onderaan elke E-letter die wij versturen, jezelf meteen uitschrijven voor de E-letter.

Vragen, opmerkingen, klachten

Heb je nog vragen, opmerkingen of klachten naar aanleiding van onze privacyverklaring of over de wijze waarop HortiNext omgaat met je persoons- en/of bedrijfsgegevens, dan kun je contact opnemen via info@hortinext.com.

Gerelateerd