Het is de eerste keer dat HortiLeads, bureau voor online marketing en publishing, deelneemt aan de Tuinbouw Relatiedagen in Gorinchem van 16 t/m 18 februari, samen met marketingadviesbureau Pull Position. In stand 407 geven zij uitleg over het – al dan niet online – in beeld brengen van uw bedrijf, dienst of product. Daarnaast krijgen bezoekers ook de kans om zelf in the picture te komen.

Ondernemen is ervoor zorgen dat je gezien wordt. In stand 407 legt HortiLeads samen met Pull Position uit hoe u de zichtbaarheid van uw bedrijf en product kan vergroten. HortiLeads doet dat voor ondernemers en organisaties die online aan hun zichtbaarheid willen werken. Pull Position focust op het vergroten van de zichtbaarheid van uw product. Naast het onder de aandacht brengen van uw bedrijf of product, is het ook van belang om de persoon hierachter goed in beeld te brengen.

Beursactie: een professionele profielfoto voor u!

Onder het motto ‘Een goede profielfoto zegt meer dan 1000 tweets’ wordt iedereen van harte uitgenodigd om in de stand een professionele profielfoto te laten maken. Want het is in deze tijd ook belangrijk om een pakkende profielfoto te gebruiken op uw website en social media. Een professionele profielfoto schept vertrouwen en zorgt voor een goede uitstraling. Daarom hebben HortiLeads en Pull Position een speciale beursactie voor bezoekers: een fotografe brengt de beste kant van iedere standbezoeker – gratis! – in beeld!

Stand 405/407, Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem, 16 t/m 18 februari.

Gerelateerd