De business unit Glastuinbouw organiseert op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei samen met het GroentenFruitHuis en de gemeente Lansingerland weer het evenement ‘Feest van de Smaak!’

Het event bestaat uit een B2B-symposium op vrijdag over meerwaardecreatie in groenten en fruit. Op zaterdag is de publieksdag met en voor bedrijven en consumenten. We ontvangen dan onze ‘buren’ uit de gemeenten Bleiswijk, Pijnacker en Zoetermeer. Relaties van het smaakpanel hebben daar hun stands ingericht en laten het publiek proeven van hun nieuwste en lekkerste producten. Het evenement is een unieke kans voor onze relaties om direct met consumenten in contact te komen.

De vorige editie in 2014 trok ruim 2.000 bezoekers. We verwachten minimaal hetzelfde aantal bezoekers dit jaar. Bedrijven kunnen op verschillende manieren participeren. Ze kunnen een stand inrichten tijdens de publieksdag, maar zijn ook welkom op het symposium. Het is echt weer een feest voor jong en oud met optredens, proeverijen, discussies, foodtrucks, een kinderprogramma en veel inspiratie.

Gerelateerd