Orchid Inspiration Days is van 8 tot en met 10 november aanwezig op de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Verschillende deelnemers van Orchid Inspiration Days tonen op de beurs hun assortiment en gaan in gesprek met bezoekers van de beurs. Orchid Inspiration Days prikkelt tijdens de beurs de zintuigen van de bezoekers in de stands van de deelnemers.

Orchid Inspiration Days is een samenwerkingsverband tussen verschillende orchideeënkwekerijen die samenwerken om (eind)klanten op een inspirerende manier te informeren over het assortiment en innovaties binnen het bedrijf. Op de Royal FloraHolland Trade Fair doen deelnemende bedrijven dit door de zintuigen voor zicht, reuk en zelfs smaak te prikkelen met orchideeën uit het assortiment.

Netwerken, kennis delen en inspiratie op doen

De Trade Fair van Royal FloraHolland is een jaarlijkse terugkerende beurs waar de internationale sierteelt samenkomt om te netwerken, kennis te delen en inspiratie op te doen. Veredelaars en kwekers presenteren er hun aanbod en de nieuwste concepten en productontwikkelingen. Daarnaast tonen ook leveranciers binnen de sierteeltsector hun assortiment. Op de website van de veiling staat een lijst met alle deelnemers.

Bron: Royal FloraHolland