Met een nieuwe, meertalige website en webshop speelt Van der Waay in op de behoefte aan meer gemak voor het groeiende aantal internationale klanten. In de webshop kunnen klanten snel en eenvoudig onderdelen voor hun machines bestellen. Daarnaast is er extra aandacht voor de veiligheid van de machines en het veilig werken op een kasdek.

Van der Waay levert machines voor het reinigen, krijten, onderhouden en repareren van kassen wereldwijd. Via de webshop kunnen klanten onderdelen voor de Aquajet bestellen. Dit is de kasdekreiniger voor de binnenkant van de kas. In de komende periode zullen ook de onderdelen van de Top Cleaner en de Top Cleaner Poly beschikbaar zijn. Om onderdelen te kunnen bestellen maken klanten een account aan in de klantenportal. Hierna kunnen bestellingen snel en eenvoudig online worden geplaatst.

Veiligheid op het kasdek

Op de website wordt extra aandacht besteed aan het veilig werken op hoogte. In steeds meer landen gelden hiervoor strenge veiligheidseisen. Bovendien worden kassen steeds hoger. Op de website is ook te lezen welke veiligheidsvoorzieningen standaard op de machines zitten. Daarnaast worden tips gegeven voor werknemers voor het veilig werken op een kasdek.