De voorbereidingen voor het zakelijke orchideeënevent Orchid Inspiration Days zijn weer in volle gang. 14 deelnemende orchideeënkwekerijen verspreid over drie regio’s in Nederland maken zich op voor de komst van hun (inter)nationale klanten. Genodigde en geïnteresseerde (eind)klanten kunnen zich nu aanmelden voor deelname aan het evenement via de website van het orchideeënevenement.

Het zakelijke event vindt dit jaar plaats van 6 tot en met 14 juni in drie verschillende regio’s in Nederland. Door de Orchid Inspiration Days voorafgaand én tijdens de FlowerTrials te organiseren, richt de organisatie zich ook op de buitenlandse relaties, die hun bezoek aan Nederland extra goed kunnen benutten.

Uniek samenwerkingsverband

Orchid Inspiration Days is een bijzonder samenwerkingsverband tussen diverse orchideeënkwekerijen. De deelnemende orchideeënkwekers slaan de handen ineen om de klant en internationale eindklant op inspiratievolle manier te informeren over het assortiment en innovaties binnen het bedrijf.

Voor alle (eind)klanten

De Orchid Inspiration Days 2018 zijn speciaal georganiseerd voor iedereen die werkzaam is in de tuinbouwbranche bij een exporteur, groothandel, Cash&Carry, tuincentrum, bloemisterij, bouwmarkt, supermarkt of een ander gerelateerd verkooppunt van orchideeën. Alle (eind)klanten die willen deelnemen aan het evenement kunnen zich aanmelden via de website van Orchid Inspiration Days.

Inspirerend programma

Organisator van het zakelijke event spreekt op de website van het evenement over een inspirerende tour die blijft boeien omdat de invulling van het programma bij elke deelnemer anders is. ‘Van Phalaenopsis, Zygopetalum en Brassia, tot in het oog springend verpakkingsmateriaal, sierpotten in de laatste trends of andere orchideeconcepten.’

Deelnemers

In totaal doen er 14 orchideekwekerijen mee aan de Orchid Inspiration Days 2018. De deelnemende bedrijven zijn: Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Van der Hoorn Orchideeën, Orchids4all, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora, De Vreede Holland, De Hoog Orchids, Wooning Orchids, Levoplant, Lansbergen Orchideeën, OK Plant, Opti-flor en Piet Vijverberg.