Let it Grow is op zoek naar groene innovators en startups voor deelname aan hun incubatieprogramma. Start-ups die zich inschrijven, maken kans om een plek te winnen in het incubatieprogramma van Let it Grow; een programma waarbij de participanten trainingen, een mentor en een bedrag van €10.000,- winnen om aan hun project te besteden. Nieuwe teams kunnen zich tot 10 september aanmelden om kans te maken op een plek in dit unieke programma.

Let it Grow is een ambitieus, internationaal georiënteerd innovatieplatform binnen de bloemen- en plantensector en is een van de strategische programma’s binnen Royal FloraHolland. Na een succesvolle eerste editie opent Let it Grow de inschrijving voor het tweede incubatieprogramma.

Waardevolle connecties

Het incubatieprogramma van Let it Grow biedt start-ups een unieke kans om een volgende stap te maken in hun bedrijf. Onder leiding van een eigen mentor volgen de start-ups gedurende vijf maanden verschillende trainingen waardoor zij hun idee nog beter tot bloei kunnen brengen en realiseren. Daarnaast brengt Let it Grow de deelnemers via haar wereldwijde netwerk in contact met verschillende grote spelers in de groene sector. “Connecties die zij nodig hebben om nog harder te groeien”, aldus Lead Let it Grow Incubatie Programma Irene Rompa.

Exposure

Let it Grow deelt de voortgang van alle deelnemende start-ups via haar website. Via filmpjes, interviews en andere uitingen op de website introduceert Let it Grow de deelnemers van het incubatieprogramma aan het grote publiek. Daarnaast pitchen alle deelnemers hun producten aan een groot publiek van professionals, consumenten en potentiële investeerders tijdens het afsluitende Greenhouse Festival. Zo biedt Let it Grow de deelnemende start-ups een podium om hun ideeën te etaleren.

Internationale competitie

“Ons incubatieprogramma is ontzettend goed gewaardeerd door de eerste lichting ondernemers” zegt Rompa. “Vorig jaar kwamen alle deelnemers nog uit eigen land, dit jaar zijn we klaar om ook internationale teams te begeleiden. Nederland is dé plek voor bedrijven die werken met bloemen en planten. De expertise van Royal FloraHolland en ons wereldwijde netwerk in deze sector biedt internationale teams de benodigde instrumenten om de volgende stappen te zetten.”

Inschrijven

Het nieuwe, internationaal georiënteerde incubatieprogramma begint op 31 oktober 2017 en eindigt eind maart 2018 met de tweede editie van het Let it Grow Greenhouse Festival. Inschrijven kan nog tot 10 september via het inschrijfformulier op de website van Let it Grow.

Bron en beeld: Royal FloraHolland.

Let it Grow's Greenhouse Festival 2017 from Let it Grow on Vimeo.

Gerelateerd