Met de nieuwste app van LetsGrow.com is het mogelijk om gewastellingen in de kas in te voeren en foto’s toe te voegen aan klimaatgrafieken. Volgens LetsGrow zijn de voordelen legio: tijd besparen, snel analyses kunnen maken over de stand van het gewas en altijd en overal kunnen beschikken over uw teeltgegevens.

Steeds meer telers maken foto’s van het gewas en sturen deze naar elkaar toe via bijvoorbeeld email, binnen en buiten het bedrijf. Dankzij de Photo App van LetsGrow is dit niet meer nodig. De foto’s zijn voortaan online beschikbaar en meteen in de context van het bijbehorende klimaat. De Photo app kan worden gebruikt om het gewas te analyseren, om bedrijven onderling te vergelijken en foto’s eenvoudig te delen met een teeltadviseur.

Eenvoudige werkwijze

Met de LetsGrow Data App kunnen telers gegevens die voorheen met de hand werden ingevoerd vanachter een PC, vanaf nu meteen in de kas invoeren. De werkwijze is heel eenvoudig: vul de gegevens in, sla deze op en ze staan meteen in de LetsGrow overzichten. Daarnaast kunnen deze gegevens heel makkelijk met iedereen worden gedeeld.

De LetsGrow Photo en Data apps zijn beschikbaar voor Apple iOS en Android. Ga naar de App Store of de Google Play Store om de apps te downloaden (zoek op LetsGrow Photo of LetsGrow Data).

Bron/foto: LetsGrow.com