Het zijn voor de glastuinbouw door het coronavirus moeilijke en spannende tijden. Als uitgeverij streven we ernaar om de papieren edities van Onder Glas en de wekelijkse nieuwsbrief Onder Glas Focus conform ons normale verzendschema te publiceren.

Door de ingestelde maatregelen is het voor onze medewerkers soms wat lastiger om artikelen te maken. Dat zal waar nodig in de komende periode telefonisch gebeuren in plaats van op locatie. In sommige gevallen zullen we terugvallen op foto’s uit ons archief in plaats van recente foto’s.

Onder Glas maart gratis online te lezen

De bezorging van PostNL verloopt ondanks het coronavirus volgens de berichten die wij ontvingen normaal. Vrijdag 20 maart (of een dag later) valt de maart-editie van Onder Glas dus naar verwachting overal in de bus. Doordat er in onze sector ook veel mensen gedwongen zijn om thuis te werken kan iedereen deze maand de maart-editie van Vakblad Onder Glas als extra service hieronder gratis lezen.

Kom in de Kas afgelast

In het maartnummer vindt u op pagina 15 een artikel over Kom in de Kas, op pagina 22 een advertorial van Interpolis en op pagina 51 een advertentie van Kom in de Kas (mede namens de partners Glastuinbouw Nederland, GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Interpolis en Rabobank) over dit unieke publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw. Op het moment dat we het persbericht van de Kom in de Kas organisatie ontvingen, was het magazine al gedrukt zodat we die inhoud helaas niet meer konden aanpassen.

We wensen iedereen veel sterkte en een goede gezondheid in de komende periode.

Redactie Vakblad Onder Glas