Met trots kondigt LetsGrow.com haar nieuwste release aan: Strategy Manager, die bedrijven helpt de juiste teeltstrategie te maken op basis van hun doelstellingen. Het begeleidt de teler bij het omzetten van de jaarlijkse strategie naar de juiste streefwaarden voor temperatuur, belichting, productie en meer.

Daarnaast helpt het programma om een eenvoudig en duidelijk overzicht van verschillende teeltstrategieën te creëren. Een van de vele voordelen is dat huidige klanten van LetsGrow.com hun kasgegevens, teeltstrategie en persoonlijke dashboards allemaal op één plek beschikbaar hebben.

Wanneer je geen klant bent, of een nieuwe locatie wilt toevoegen, dan heeft het bedrijf ook een oplossing. Het verzamelt de buitengegevens van de (nieuwe) locatie en je kunt direct aan de slag. Als je gewas- of klimaatgegevens beschikbaar hebt die er nog niet in staan, kan het bedrijf ervoor zorgen dat deze beschikbaar komen.

Andere voordelen van het programma zijn onder andere: slimme berekeningen maken met eigen historische gegevens die de strategie personaliseren, gemakkelijk verschillende scenario’s maken, deze vergelijken en de meest optimale kiezen.

MEER INFO: LETSGROW.COM
STAND C120