Entomatic, een flexibele automatische dispenser, zorgt voor een snelle en gelijkmatige verdeling van nuttige insecten in de kas. Deze nieuwe breed inzetbare verdeler is toe te passen in meerdere gewassen en helpt telers de arbeidskosten te verlagen en de bestrijding te optimaliseren.

De dispenser is wereldwijd exclusief verkrijgbaar bij Biobest en is het resultaat van een samenwerking met het Nederlandse bedrijf Hortiworld. De dispenser is ontworpen en ontwikkeld om een zeer gelijkmatige, nauwkeurige en homogene verdeling van mijtproducten te verkrijgen, zoals Phytoseiulus-System, Amblyseius-System en Swirskii-System. Ook bij het doseren van geschikte poppen en producten op basis van eieren kan het een waardevolle rol spelen.

Deze verdeler blaast de mijten continu en zachtjes op het gewas. Door de luchtstroom te vertragen, landen er meer mijten op de bladeren − waar ze nodig zijn – en minder op de grond. De verdeler is uitgebreid getest en kan gebruikt worden met alle gangbare draagstoffen.

MEER INFO: BIOBEST
STAND L116