Zentoo heeft Dries Eikens aangesteld als directeur. Eikens is bij diverse import- en exportbedrijven in de sierteeltsector werkzaam geweest.

De afgelopen jaren is Zentoo, onder leiding van de huidige directie, uitgegroeid tot toonaangevende organisatie in de bloemensector. Met 24 productielocaties en een assortiment van meer dan 100 soorten chrysanten heeft Zentoo een sterke marktpositie opgebouwd.
Vanaf 2012 was Eikens werkzaam bij veredelaar Selecta one waar hij in directiefuncties de algehele leiding had over de productielocaties in Kenia en verantwoordelijk was voor de start en realisatie van een nieuwe productielocatie in Ethiopië.

Afscheid Arjan van der Voort

Met ingang van 1 april zal Arjan van der Voort als operationeel directeur zijn werkzaamheden voor Zentoo beëindigen. Hij gaat met pensioen. De komende maanden zal algemeen directeur Edwin Steenbergen Dries Eikens verder inwerken. Eind juni zal Steenbergen zijn laatste operationele taken aan hem overdragen.
De dagelijkse leiding van Zentoo komt vanaf dat moment in handen van Eikens en het managementteam dat in de afgelopen jaren is aangesteld en opgeleid. Steenbergen blijft daarna parttime actief in de rol van voorzitter van de raad van commissarissen en voor enkele strategische projecten.