Duurzaam gekweekte orchideeën met een schoonheidsfoutje verdwijnen niet langer in de prullenbak, maar worden voortaan vermarkt als ‘Authentic Orchids’. Een idee van Ter Laak Orchids, waarmee zij slim inspeelt op de no waste-trend.

De orchideeën van Ter Laak Orchids worden met passie en ambacht gekweekt. Maar in de natuur is niet alles perfect, wat ook geldt voor de duurzaam gekweekte orchideeën van Ter Laak. Er zitten altijd planten tussen met een schoonheidsfoutje. Een uniek gevormd blad, een twist in de tak of variatie in takhoogte. Het zijn juist de perfecte imperfecties van de natuur die deze planten bijzonder en uniek maken, motiveert Ter Laak de lancering van de productlijn. “Daarom verdienen deze planten volgens ons een leven als ‘Authentic Orchids’, onder het motto ‘perfect imperfection’.”

Perfecte imperfectie

De Authentic Orchids zijn van goede kwaliteit en goede houdbaarheid, benadrukt Ter Laak. “Consumenten kunnen net zo lang genieten van de bloemenpracht. De beste kwaliteit en respect voor de natuur vallen hier dus samen. Waar de lijn voorheen naamloos de keten in ging, gaat hij nu als herkenbare lijn verder.” De Authentic Orchid Collection is sinds deze week leverbaar in een sprekende verpakking met het verhaal van perfect imperfection.

Bron en video: Ter Laak Orchids. Foto: Mario Bentvelsen.

Gerelateerd