HortiContact gaat mee met zijn tijd. De komende editie van de beurs wordt een nieuwe technologie geïntroduceerd die het bezoekers nog makkelijker maakt. Geen gepriegel meer op papiertjes en onleesbare telefoonnummers van dat ene contact dat u graag wilde onthouden. Of stapels folders die uiteindelijk ongelezen in de prullenbak verdwijnen. De SmartBadge onthoudt het allemaal voor u.

Het systeem is gebaseerd op het elektronisch uitwisselen van gegevens. Om toegang tot de vakbeurs te krijgen dient u zich als bezoeker via de website www.horticontact.nl te registreren. Hier vult u uw gegevens in zoals, naam, functie, e-mailadres etc. Bij het afronden van uw registratie ontvangt u een e-ticket met barcode die u bij de beurs kunt inwisselen voor een persoonlijke SmartBadge die gekoppeld is aan uw gegevens. De badge is als het ware uw digitale visitekaartje.

U kunt de badge gebruiken om bij een checkpunt in een stand van een exposant alle informatie van die beursdeelnemer op te halen. Hou de badge voor de badgelezer, wacht tot u een piepje hoort en een groen lampje gaat branden. Automatisch krijgt u een e-mail met informatie van de exposant. De exposant ontvangt uw digitale visitekaartje en kan dus na afloop van de beurs zien met wie zij contact hebben gehad. Met de SmartBadge kunt u verder meedoen met acties, inschrijven voor nieuwsbrieven, informatie over nieuwe innovaties vergaren en nog veel meer.

Eenmaal thuis na het beursbezoek vindt u in uw e-mailbox alle informatie die u heeft verzameld. Wat u krijgt toegestuurd hangt af van het informatieaanbod van de exposant. Contactinformatie uiteraard, zodat u weet bij wie u terecht kunt met uw vragen, maar het kan ook informatie over producten of diensten zijn. Tot slot krijgt u via e-mail ook een handig overzicht van de stands die u heeft bezocht.