Multifan Tuinbouwventilatoren staan al jaren bekend om hun robuuste karakter, eenvoudige installatie en extreem lange levensduur. De nieuwe generatie voegt hier geluidsarm en energiezuinig aan toe. De nieuwe ventilator is namelijk tot wel 45% energiezuiniger en aanzienlijk stiller zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Hiermee behoort de Multifan Tuinbouwventilator tot de energiezuinigste horizontale circulatieventilatoren wereldwijd.

Zuiniger en stiller

Met subtiele aanpassingen zijn er indrukwekkende resultaten geboekt. Het verbeterde aerodynamische ontwerp in combinatie met een nieuwe efficiëntere AC motor zorgt tot wel 45% energiebesparing ten opzichte van de vorige generatie. Daarnaast is het geluid aanzienlijk verbeterd, als gevolg van een opnieuw vormgegeven mantel, nieuwe motorsteunen en een optimale motor-waaier combinatie. Dit zullen de medewerkers in een kas zonder twijfel waarderen.

3 versies voor flexibiliteit

De nieuwe generatie Tuinbouwventilatoren is onderverdeeld in 3 groepen: de energiezuinigste 5.000 m³/u versie, de krachtigere 7.000 m³/u versie en de uiterst sterke 8.500 m³/u versie. Dit maakt de mogelijkheden eindeloos bij zowel nieuwbouw als bij kasrenovaties.

Eenvoudige installatie

Luchtslangen zijn nu nog eenvoudiger te bevestigen, dankzij de speciaal ontwikkelde mantel. Daarnaast bevat de ventilator 4 bevestigingspunten aan de bovenzijde, waardoor de installatie nog verder wordt vereenvoudigd.

Voor meer informatie, kijk op: www.vostermans.com/tuinbouwventilator