De nieuwe Philips GreenPower LED toplighting force dynamic is de ideale lamp voor telers die op zoek zijn naar flexibiliteit. Met deze module heeft de teler de optie het volledige vermogen van de module te gebruiken voor maximaal PAR-licht, ofwel een gedeelte hiervan te gebruiken voor 250 μmol/s verrood.

Zo kan een chrysantenteler die in de winter lengte tekortkomt ervoor kiezen om overdag met het meest energie-efficiënte spectrum te belichten en aan het eind van de dag het verrood aan te zetten voor betere strekking. Van Wordragen Flowers is de eerste chrysantenteler die in Nederland gebruik maakt van deze lamp om de taklengte beter te kunnen sturen.

Het is de eerste module waarbij een teler zelf het spectrum kan veranderen. De overige modules kunnen wel gedimd worden, maar zijn statisch wat betreft het spectrum. Dit product is revolutionair in de tuinbouw en biedt de teler meer mogelijkheden om de teelt te sturen. Ook zal het de duurzaamheid verbeteren doordat hij kan kiezen voor een energie-efficiënter spectrum als het verrood niet nodig is.

MEER INFO: SIGNIFY
STAND A125