Op vrijdag 20 mei organiseert BrightBox in Venlo een themabijeenkomst Warme Groenteplanten voor kwekers en andere belangstellenden om nader kennis te maken met de mogelijkheden van het telen onder gecontroleerde omstandigheden.
Op het programma staat onder meer een presentatie van Jasper den Besten, lector Nieuwe Teelttechnieken aan de HAS Hogeschool. In zijn presentatie zal hij ingaan op de plantfysiologische processen en de mogelijkheden hierop in te spelen met BrightBox-technologie. Peter Korsten, directeur van Botany, zal nader ingaan op de trends en ontwikkelingen bij consumenten en retailers, zoals traceerbaarheid en duurzaamheid en hoe daarop kan worden ingespeeld met een CCGS (Completely Controlled Growing System). Een bezoek aan de Brightbox onderzoeksfaciliteit ontbreekt natuurlijk niet en na afloop is er ruim voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Aanmelden

De themabijeenkomst vindt plaats op vrijdag 20 mei van 13.30 -16.30 uur met als focus warme groenteplanten. U kunt zich inschrijven door een mail te sturen aan Marjolein de Bruin (welkom@brightbox-venlo.nl) o.v.v. Themabijeenkomst Warme Groenteplanten. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Bron/foto: BrightBox.