Patron/Enthoven gaat per direct verder als onderdeel van Van der Hoeven. Door het bundelen van de krachten zal de totale organisatie naar een hoger niveau worden gebracht. Dit alles met als einddoel om de internationale markt nog beter te kunnen bedienen op het gebied van innovatieve turn key tuinbouwprojecten.

Peter Spaans, directeur Van der Hoeven Horticultural Projects: “De groeiende markt voor high tech turn key totaaloplossingen vraagt een steeds verdergaande integratie van alle systemen en installaties.” Ronald Begelinger, directeur Patron Agri Systems/Enthoven Techniek: “De afgelopen jaren zijn we steeds meer complexe projecten samen gaan doen. Gecombineerd met eenzelfde strategische visie van beide directies heeft dit ertoe geleid dat we als bedrijven op een natuurlijke manier dicht naar elkaar toe gegroeid zijn. De integratie is het logische vervolg waar beide bedrijven sterker van worden.”

Van der Hoeven Horticultural Projects is leverancier van turn key innovatieve tuinbouwprojecten wereldwijd. Met 70 professionals worden telers en investeerders op maat bediend met als doel maximaal rendement te halen uit hun investering. Patron Agri Systems en Enthoven Techniek zijn zusterbedrijven en bieden wereldwijd een compleet aanbod van technische installaties in de glastuinbouw met hun 60 medewerkers. De organisatie adviseert, ontwerpt en realiseert installaties op het gebied van water, elektra, klimaatregeling en belichting met als doel kwalitatieve en innovatieve oplossingen die leiden tot een maximaal rendement voor de klant.