Wat telers ook kiezen, ze kunnen eenvoudig de overstap naar LED maken door de Philips GreenPower LED-toplighting compact gewoon op hun bestaande tralie te monteren. Plug-and-play. Bij nieuwe kassen is de installatie nog eenvoudiger dankzij gemakkelijk te monteren beugels. Het universele ontwerp van dit systeem geeft telers de mogelijkheid om hun kas volledig van LED te voorzien of om hun huidige opstelling te veranderen in een hybride systeem met LED- en SON-T-belichting. De nieuwe lamp verbruikt 50% minder energie tegen eenzelfde lichtopbrengst als de bestaande 1000 W SON-T-groeilamp.

Telers kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan modules. De module met een hoge opbrengst biedt tot 2650 µmol/s licht voor gewassen die veel licht nodig hebben. Zo kunnen telers die een WKK hebben geïnstalleerd, hun energievermogen maximaal benutten.

Signify heeft bovendien het compact-assortiment uitgerust met optieken met standaard en brede bundel. De brede bundel is ideaal voor telers die een optimale lichtverdeling zoeken of voor lagere kassen. Voor gewassen waar een grotere afstand tussen de plant en de groeibelichting mogelijk is, is de standaard bundel een betere optie.

MEER INFO: SIGNIFY
STAND A125