Troschrysantenteler Van Wordragen Flowers uit Bruchem zal binnenkort aansluiten bij telersvereniging Decorum. Met maar liefst acht soorten troschrysanten in diverse kleuren biedt de teler een welkome aanvulling op het reeds bestaande assortiment chrysanten van André Knoppert & Zn, Arcadia Chrysanten en Van Dijk Flowers.

Eigenaar Hein van Wordragen: “Ik kies voor Decorum omdat de bekendheid van het merk me enorm aanspreekt. De onderlinge samenwerking van de telers zie ik als grote toegevoegde waarde voor mijn bedrijfsvoering. Bovendien heb ik contact met diverse partijen – van inkoper tot veredelaar – die mijn enthousiasme voor deze telersvereniging hebben versterkt.”
De teler teelt diverse exclusieve soorten zoals Code Green, Kennedy Rosy & Cream en Optimist. Onlangs werd de noviteit Bolte ook toegevoegd aan het assortiment.

Zoveel mogelijk biologisch

De chrysantenteler heeft een modern kassencomplex in Bruchem met een oppervlakte van 4,3 ha. Van Wordragen: “We telen en verwerken bloemen op een goede en constante kwaliteit. Onze bloemen telen we zoveel mogelijk biologisch. Chemische correcties worden dan zoveel mogelijk vermeden. Wekelijks produceren we rond de 250.000 stelen die verkrijgbaar zijn via de gangbare kanalen in de snijbloemenbranche: FloraHolland Naaldwijk en Aalsmeer. Met de aansluiting bij telersvereniging Decorum geven we met onze rassen een mooie aanvulling aan het assortiment.”

Gegarandeerde topkwaliteit, direct van de bron

De marketing- en verkooporganisatie van bloemen, potplanten en tuinplanten brengt rendement voor de aangesloten telers én hun ketenpartners. Dit realiseren ze door het ontwikkelen en in de markt zetten van het merk Decorum op handels- én consumentenniveau. Het hoogwaardige merk staat voor gegarandeerde topkwaliteit, direct van de bron, gecombineerd met continue innovatie en verduurzaming. De organisatie maakt dit waar door transparante samenwerking met hun partners gecombineerd met vakmanschap van toptelers