Met het Philips GrowWise Control System kan een teler eenvoudig zijn eigen lichtrecepten samenstellen en toepassen op dimbare LED-modules met regelbare kleuren. Dankzij volledige flexibiliteit en controle over de verlichting profiteert hij daarmee van gewassen met een hogere kwaliteit, meer productiviteit en een verbeterde efficiency.

Verschillende planten hebben verschillende verlichtingsbehoeften. Met het Philips GrowWise Control System kan een teler zijn eigen lichtrecepten samenstellen; wanneer hij begint met het belichten van zijn gewas: hoe lang, met welke kleuren en met hoeveel micromol per vierkante meter, om aan de specifieke behoeften van ieder gewas te voldoen.

Zeker wanneer de gas- en elektriciteitsprijzen de pan uit swingen, is het interessant dat je als teler zelf kunt bepalen wanneer en hoeveel je belicht. Bovendien kun je met je eigen lichtrecept een verscheidenheid aan kleuren mengen (diep rood, blauw, groen en verrood) om specifieke plantkenmerken te sturen, zoals compactheid, kleurintensiteit, takontwikkeling en bloei. Dit kan een betere gewasopbrengst en -kwaliteit en meer voorspelbare resultaten opleveren.

Meer info: Signify
Stand A125