Op 29 juni 2017 organiseert Davinc3i de bijeenkomst ‘Internet of Things (IoT) in de sierteelt’ bij FloraHolland Aalsmeer. Via een gevarieerd programma informeren de diverse sprekers de deelnemers tijdens deze middag over alle facetten rondom IoT-toepassingen binnen de sierteelt.

Bezoekers van de bijeenkomst krijgen inzicht in de toepassingsmogelijkheden van ‘het internet der dingen’ binnen de glastuinbouw. Sprekers van onder andere KPN, Royal FloraHolland, iTude, Gardian, Mieloo & Alexander, Wageningen University & Research en Tsenso presenteren praktijkvoorbeelden van hoe het IoT bij hun bedrijven nu al wordt ingezet.

Impact

Naast de presentaties over praktijkervaringen is er ook aandacht voor de zakelijke en de technische kant van IoT in een keten. De impact van IoT binnen organisaties komt eveneens aan bod, waarbij de spreker ook tips geeft om mensen binnen én buiten de organisatie te motiveren actief met IoT te gaan werken. Bezoekers kunnen daarnaast kennismaken met innovatieve IoT-gebaseerde producten en diensten in de Inspiration Corner.

Aanmelden

De bijeenkomst ‘Internet of Things (IoT) in de sierteelt’ begint om 12.00 uur in het gebouw van FloraHolland Aalsmeer. Het volledige programma en het aanmeldformulier staan op de website van Davinc3i. Aanmelden voor de bijeenkomst is gratis.

Bron: Davinc3i

Gerelateerd