Vanaf 1 april is Bernhard Orchids lid van telersvereniging Decorum. Vanuit Luttelgeest, in de Noordoostpolder, leveren Bram en Simon Bernhard hun klanten een breed assortiment aan 1 en 2 tak orchideeën in 12 centimeter pot.

Het assortiment van Bernhard Orchids is een mooie aanvulling in zowel volume als soorten op het totale assortiment, waar Sion, Orchios en Duijn-Hove het huidige assortiment aan orchidee vullen.

Energieneutraal telen

Al sinds 1972 wordt vanuit Luttelgeest de markt bediend. Daar staat inmiddels een modern bedrijf, waar vanaf 2022, door middel van zonne-energie en geothermie, energieneutraal geteeld wordt. Ook op het vlak van logistiek loopt Bernhard met een eigen transportbedrijf voorop. Voor eigenaar Simon Bernhard is het lidmaatschap een logische stap. “Decorum is een sterk merk bij klanten en in regio’s waar kansen liggen voor ons. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en het staat synoniem met kwaliteit. Daarom past het merk ons goed”, aldus Simon Bernhard.

Gedreven en creatief

“Wij hebben Bram en Simon leren kennen als topondernemers. Gedreven en creatief. Daarnaast heeft Bernhard een prachtig en kwalitatief hoogstaand assortiment. Zij timmeren al jaren aan de weg en zijn in de top van de markt niet meer weg te denken. Door het voeren van ons merk zullen zij die positie steviger verankeren en zal het hen ook helpen in markten als Italië, Oost-Europa en Rusland. Met andere woorden: wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met het team van Bernhard”, aldus Raymond Hedges, directeur van Decorum.