HortiContact, Nederlands grootste ontmoetingsbeurs voor de glastuinbouw, introduceert het Start-up Paviljoen. Dit Start-up Paviljoen is een plein waar jonge bedrijven zich kunnen profileren in de wereld van de Nederlandse tuinbouwsector. Op dit plein kunnen maximaal 14 bedrijven deelnemen.

Voorwaarde is dat zij korter dan drie jaar actief zijn in tuinbouwsector. Belangstellenden kunnen tegen een scherp tarief een plek krijgen op het Start-up Paviljoen en hebben hiervoor onder meer een praattafel en informatiestand.

Grotere beursoppervlakte

De aankomende editie van HortiContact vindt plaats op 14, 15 en 16 februari 2017 in Evenementenhal Gorinchem. Het evenement zal groter zijn dan de afgelopen editie: de bruto oppervlakte van de beurs op de begane grond is 1000 m² groter dan vorig jaar. Ook het aantal standhouders groeit; met nog 17 te verkopen stands is het aantal exposanten nu al gelijk aan dat van vorig jaar. De organisatie heeft daarom besloten dat, als de laatste 17 plekken snel vergeven zijn, de beurs op de eerste etage verder zal uitbreiden. Naar verwachting komt het totale beursoppervlakte uit op 18.000 m², waarvan 10.000 m² voor de stands.

Internationale interesse

Momenteel hebben zich al 29 buitenlandse bedrijven uit 11 verschillende landen aangemeld als exposant voor de beurs. Tien van deze bedrijven kiezen voor het eerst voor HortiContact. Onder de nieuwe standhouders zitten bedrijven uit onder andere Engeland, Denemarken, Rusland, China en Italië.

Kijk voor meer informatie over de beurs of het Start-up Paviljoen op de website van HortiContact.

Gerelateerd