Bij elke productontwikkeling, kijken we nog gerichter naar wat telers nodig hebben om zo duurzaam mogelijk te telen. Met Luxous 1147 Eco FR introduceert Svensson een hoogwaardig klimaatscherm, gedeeltelijk gemaakt van gerecycled materiaal. De folie waarmee dit nieuwe klimaatscherm wordt geproduceerd, bevat 30% gerecycled polyester van petflessen en biedt alle voordelen die voor een teler belangrijk zijn.

Onze lange termijn ambitie is om, naast het werken met de juiste grondstoffen, ook de grondstoffen efficiënter te gebruiken om zo in de hele waardeketen de impact op het klimaat te verlagen. Dat betekent ook het ontwikkelen van producten met een lange levenscyclus, met verbeterde positieve effecten op het klimaat en circulaire oplossingen.

Dit nieuwe energiescherm heeft exact dezelfde maximale lichttransmissie en hoge energiebesparing als Luxous 1147 FR. Het is gemaakt van uitsluitend vlamvertragende materialen en voldoet zo aan de hoogste veiligheidsnormen in de glastuinbouw. Dit maakt het een duurzame oplossing voor de huidige en de volgende generatie telers.

Meer info: Svensson
Stand G102