De LEDFan van Food Autonomy is de enige armatuur met een meerkanaals draadloos regelsysteem en onafhankelijk regelbare ingebouwde ventilatoren. Deze geeft een beter warmtebeheer, kostenbesparingen, verbeterde verdamping en verhoogde fotosynthese.

De lamp is verkrijgbaar met verschillende spectra en opties voor lichtregeling met meerdere kanalen om de verlichting aan te passen aan de plant. Zelfs met een vermogen boven de 1.040 W en 3.600 µmol/s zijn er diverse mogelijkheden. De armatuur wordt geleverd met een vooraf geïnstalleerde control-ready-functie voor toekomstige upgrades.

Het belichtingssysteem heeft een positieve invloed op het energieverbruik door een warmeluchtdeken over het gewas te creëren, zodat ramen en schermen meer gesloten kunnen blijven. De controle over het spectrum maakt gecontroleerde gewasgroei en opbrengst mogelijk, terwijl het werklicht voor werknemers aangenaam is. De lamp is vooral ontwikkeld voor de tomaten- en komkommerteelt, maar kan ook voor andere gewassen worden gebruikt.

MEER INFO: FOOD AUTONOMY
STAND E139