Mardenkro lanceert wegens succes een tweede boek met de titel ‘ReduSystems: The bright side of growing’. Het boek bundelt de best gelezen artikelen uit 2016 en 2017 en geeft meer inzicht in de technologie achter de producten van Mardenkro.

Mardenkro, bekend van de ReduSystems producten, wil graag haar kennis met klanten delen. Sinds de publicatie van het eerste boek, twee jaar geleden, is er veel veranderd. Mardenkro is zich, als specialist van licht- en hittewerende coatings, aan het verbreden met een productlijn waarmee tuinders jaarrond hun kasklimaat kunnen optimaliseren. Het boek belicht onder meer het nieuwe product AntiReflect, dat zorgt voor een lichtwinst van circa 3% op bestaand tuinbouwglas.

Slimme chemie

Het boek ‘The bright side of growing’ bundelt de best gelezen artikelen uit 2016 en 2017 en geeft telers meer inzicht in de technologie achter lichttransmissie optimalisatie en andere onderwerpen. Jort Gerritsen, CEO Mardenkro: “We zijn begonnen als krijtbedrijf en ontwikkelen nu, ongeveer 25 jaar later, slimme chemie waarmee elke tuinder een perfect kasklimaat kan creëren. In 2018 lanceren we een productpakket dat er gecombineerd voor zorgt dat tot 10% meer licht in de kas komt.”

Het boek zal officieel worden geïntroduceerd op de IPM-beurs in Essen in stand 3C39 van Mardenkro. Belangstellenden kunnen een exemplaar meenemen van de beursstand of vanaf 23 januari gratis downloaden via www.thebrightsideofgrowing.com/

Bron/foto: Mardenkro.

Gerelateerd