Per 1 oktober treedt Mark-Jan Terwindt toe tot het directieteam van The Greenery als directeur The Greenery Growers. Sinds juni dit jaar werkt de internationale verkooporganisatie van verse groenten en fruit vanuit drie bedrijfsonderdelen. ‘Growers’ verzorgt het aanbod van de Nederlandse telers.

Mark-Jan Terwindt (55 jaar) is sinds 2014 werkzaam bij Noviflora, een bekend sierteeltexportbedrijf, en vervult daar de rol van Manager Business Development. Met zijn internationale ervaring met sourcing & sales en zijn coöperatieve achtergrond vanuit zijn rol bij Royal FloraHolland is hij de ideale kandidaat voor zijn nieuwe rol bij de afzetorganisatie.

Ervaring binnen groene sector

CEO Steven Martina geeft aan verheugd te zijn met de komst van Terwindt. “Zijn brede ervaring binnen de groene sector, aangevuld met sourcing ervaring en de bekendheid met het werken in een coöperatie waar het behartigen van telersbelangen essentieel is, zorgt ervoor dat hij een belangrijke bijdrage kan leveren binnen onze organisatie. Ik kijk uit naar onze samenwerking.”