Nitea heeft, speciaal voor de technische dienst van organisaties in de glastuinbouw, Service-IT ontwikkeld. Ook een nieuw Personeelsportaal is aan het Work-IT portfolio toegevoegd.

De nieuwe module wordt gebruikt voor het registreren van service- en onderhoudswerkzaamheden binnen het bedrijf. Er zijn tal van mogelijkheden binnen de app, die beschikbaar is voor smartphones en tablets. Met de app worden meldingen eenvoudig aangemaakt en overzichtelijk ingepland. Dit geldt ook voor wederkerende en periodiek verplichte onderhoudsactiviteiten. Aan een melding kunnen onder meer prioriteiten en bijlagen worden toegevoegd, zoals foto’s.

Het personeelsportaal is grafisch, functioneel en technisch volledig vernieuwd. Met dit persoonsgebonden portaal krijgen vaste medewerkers, uitzendkrachten en scholieren een digitale omgeving met alle relevante informatie die locatieonafhankelijk en ‘responsive’ via een PC, smartphone of tablet te benaderen is. In het vernieuwde portaal is een groot aantal functies beschikbaar zoals: registreren van tijd door kantoormedewerkers, scholierenbeschikbaarheid, verlofaanvragen, gewerkte uren- en verloningsrapportages.

Meer info: NITEA IT SOLUTIONS, stand E130