Rolan Robotics is genomineerd voor de finale van de NHN Business Awards 2016. De jury van de NHN Business Awards gaat elk jaar op zoek naar de meest inspirerende ondernemers in de regio Noord-Holland Noord, met als doel andere ondernemers te inspireren en de economie in de regio te stimuleren.

Gelegen in het hart van Seed Valley maakt een aantal zaadveredelaars en bloembollenverwerkers al gebruik van robotinstallaties van Rolan Robotics. Daarnaast is Rolan Robotics ook actief in de metaal, kunststof en voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf werkt daarbij samen met gerenommeerde machinebouwers uit de regio. Hun concurrentiepositie is door deze automatiseringsslag verbeterd. Rolan Robotics heeft zich steeds meer gespecialiseerd in maatwerkoplossingen.

Maatwerkoplossingen

“De nominatie voelt als een warme douche en is een erkenning voor de vele succesvolle robottrajecten die Rolan Robotics de afgelopen jaren heeft uitgevoerd”, reageert directeur Hans Stam. Ook het buitenland loopt warm voor de nuchtere oplossingen van de West-Friezen. Meer dan 10% van de systemen wordt inmiddels buiten de landsgrenzen geplaatst. “Bedrijven kloppen graag aan bij ons, aangezien wij voor elk vraagstuk wel een geschikte robotoplossing hebben. Over tien jaar zijn wij verder uitgegroeid als specialist in de robottechniek in diverse markten en internationaal opererend. De robot zal steeds meer toepassingen vinden, ook buiten de industrie”, aldus Stam.

Stemmen kan nog tot 22 november. Kijk voor meer informatie op de website van de NHN Business Awards 2016.

Bron/foto: Rolan Robotics.

Gerelateerd