Bent u een tuinbouwondernemer en heeft u een start-up, eigen merk of wilt u uzelf als merk in de markt zetten? Dan nodigt Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen u uit voor deelname aan een Start-up event tijdens de Food Valley Expo, op 13 oktober 2016 in Arnhem als start van Dutch Agri Food Week.

De meest veelbelovende start-ups krijgen de gelegenheid om hun business-idee te presenteren tijdens het Start-up event, in aanwezigheid van staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken.

Dutch Agri Food Week

Het Start-up event is de start van de Dutch Agri Food Week, een programma en een beurs vol dynamiek en innovatie voor professionals uit binnen- en buitenland uit de sectoren Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en Agri & Food. In 2015 namen ruim 750 food professionals deel aan het event. Het publiek bestond uit 20 nationaliteiten afkomstig uit alle continenten.

Locatie en programma

Het event vindt plaats op 13 oktober op Papendal (Papendallaan 3) in Arnhem. Registratie is vanaf 8.45 uur. Het programma start om 9.30 uur. Tijdens het event wordt de winnaar van de Food Valley Award bekend gemaakt. In de middag staan presentaties over Green Proteins, Blockchains in Agfood, Personalized Nutrition en Food Quality & Safety op het programma. Voorafgaand aan het event op 12 oktober worden innovation tours georganiseerd langs toonaangevende food en tuinbouwbedrijven en -instellingen, waaronder Koppert Cress, Duijvestijn Tomaten, Nature’s Pride, Philips GrowWise Center, Plantlab, De Verspillingsfabriek, Dutch Sprouts en Wageningen UR.

Neem voor meer informatie of deelname aan het Start-up event contact op met Saskia Goetgeluk, secretaris Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, via SaskiaGoetgeluk@topsectortu.nl

Kijk voor meer informatie op de website van Food Valley Expo.

Bron: Food Valley Expo. Foto: Philips GrowWise Center.