Dertien specialisten in het kweken van orchideeën openen van 6 tot 13 juni de deuren van hun kwekerij. Zij nodigen hun professionele relaties en diens eindklanten uit voor de Orchid Inspiration Days, een inspirerende tour door de wereld van de orchidee. Bezoekers kunnen in een paar dagen tijd letterlijk miljoenen orchideeën bewonderen.

Het unieke aan dit zakelijke orchideeën-evenement Orchid Inspiration Days is de samenwerking tussen de kwekers uit drie verschillende regio’s in Nederland. In het algemeen zijn het concullega ‘s die voor dit evenement de krachten bundelen.

Van kweker tot eindklant

De afgelopen jaren zijn diverse orchideeën-events georganiseerd. Al die evenementen wilden exporteur, retailer, groot- en detailhandel informeren en inspireren met productnoviteiten en verrassende concepten. Om die energie te bundelen besloten dertien bedrijven in het najaar van 2016 om de handen ineen te slaan.

Voor handel en export

Met de Orchid Inspiration Days lanceren zij een nieuwe naam, een onderscheidende uitstraling en een interessant programma bij elke deelnemende kweker. De dagen moeten vooral de handel en export van hun product prikkelen. De dagen lopen voorafgaand en gelijktijdig met de Flower Trials, zodat ook de buitenlandse relaties hun bezoek aan Nederland extra goed kunnen benutten. De coördinatie van het evenement ligt bij Pull Position.

Registratie gewenst

Van Phalaenopsis, Zygopetalum en Brassia, tot in het oog springend verpakkingsmateriaal of sierpotten in de laatste trends. De inspirerende tour langs elke deelnemer blijft verrassend door de invulling van het programma, die op iedere locatie anders is. Voor een snelle toegang tot de bedrijven wordt bezoekers gevraagd zich vooraf te registreren op de website van Orchid Inspiration Days.

De deelnemende bedrijven zijn: Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Van der Hoorn Orchideeën, Orchids4all, Cympha Orchideeën, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora, De Vreede Holland, Lansbergen Orchideeën, Levoplant, OK Plant, Opti-flor en Piet Vijverberg.

Bron: Pull Position. Foto: Mario Bentvelsen.

Gerelateerd