Het Duitse bedrijf BLV, een van de grootste producenten van HPS-lampen wereldwijd, brengt een gloednieuw armatuur op de markt. Hieronder vallen niet alleen de 600, 750 en 1.000 watt lampen, maar ook het elektronische voorschakelapparaat en het armatuur van dezelfde fabrikant. Het open reflectorontwerp garandeert een optimale lampprestatie en lichtverdeling en een lange levensduur.

De reflector van het Horturion armatuur kan makkelijk van het armatuur worden gehaald, zonder dat de lamp daarvoor hoeft te worden verwijderd, zodat alles eenvoudig is te reinigen. Het elektronische voorschakelapparaat is door BLV zelf ontwikkeld en wordt in Duitsland geproduceerd. Daarnaast is het systeem uitgerust met alle noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen, waaronder een draadloos uitleessysteem.

Daarmee ontvangt een glastuinbouwondernemer prima op elkaar afgestemde componenten. Bovendien begeleidt één contactpersoon het hele proces van consulting, planning, inkoop, installatie tot en met de service. Het gehele systeem is ontwikkeld in Duitsland en wordt geproduceerd in de eigen fabrieken in Duitsland en Polen. In september vorig jaar opende het bedrijf een gloednieuwe fabriek van 5.000 m2 in Polen.

MEER INFO: BLV LICHT-UND VAKUUMTECHNIK, STAND 257.

Gerelateerd