Met ingang van dit jaar gaat Bode Project- en Ingenieursbureau verder als Technokas Ingenieursbureau BV. Technokas blijft verantwoordelijk voor de bouw en realisatie van kassen, terwijl Technokas Ingenieursbureau zich bezig houdt met het ontwerp, de ontwikkeling en begeleiding van tuinbouwprojecten. Tegelijk met de nieuwe identiteit heeft Technokas een nieuwe website gelanceerd.

Technokas ontwikkelt al vele jaren moderne kassen en kastechnologie. In de nieuwe bedrijfsidentiteit komt die innovatieve positie nu ook duidelijk tot uiting. Door gebruik te maken van de subtitels ‘Smart Greenhouses’ en ‘Smart Engineering’ wordt meteen duidelijk waar respectievelijk Technokas BV en Technokas Ingenieursbureau BV voor staan. ‘Samen willen wij telers helpen om slimmer te kunnen telen’, verklaart de kassenbouwer uit De Lier in een persbericht.

Integraal ontwerp

“Voor ons betekent dit dat wij werken aan een integraal ontwerp waarbij alle onderdelen van een kas elkaar versterken. Het vraagstuk van de teler kan ons niet ingewikkeld genoeg zijn”, zegt Maurice Hartman, directeur van Technokas. “De ambities en ideeën van de opdrachtgever vormen ons startpunt, waarna wij ervoor zorgen dat we de nieuwste inzichten, qua technieken en materialen, in het project toepassen. Het Nieuwe Telen is een van die onderdelen waarmee wij al erg veel ervaring hebben. Andere innovaties die wij hebben geïntroduceerd zijn de Daglichtkas en de ID kas.”

Slimmer telen

Tegelijk met de nieuwe bedrijfsidentiteit lanceerde Technokas een nieuwe website, waar diverse opdrachtgevers van Technokas vertellen waarom zij voor deze kassenbouwer kozen. Uit hun verhalen komt een duidelijke rode draad naar voren: ‘De hoogwaardige projecten kloppen tot in detail en afspraak is afspraak.’ Naast de verhalen van klanten biedt de nieuwe website ook informatie over de verschillende diensten en vacatures van Technokas en Technokas Ingenieursbureau.

Bron/foto: Technokas.

Gerelateerd