De innovatieve modulaire apparaatconnector met veerklemtechniek van Isolectra is compatibel met het vertrouwde Wieland RST mini-systeem. Deze modulaire connector is geoptimaliseerd voor armatuurfabrikanten, maar ook inzetbaar voor veel andere toepassingen.

Door de modulaire onderdelen en de push-in terminal is de assemblage van de bedrading eenvoudig. Zowel handmatig als geautomatiseerd. Dit maakt de installatie van elke applicatie met de modulaire connector flexibeler, sneller en veiliger.

De connector heeft een minimale afmeting met 20 mm aansluitschroefdraad en optionele verdraaibeveiliging, vervangt een interne armatuurterminal en is geschikt voor doorvoerbedrading en eind armaturen. De beschermingsgraad IP66/68/69 stopt het binnendringen van water van buitenaf. Er is interne waterbescherming dankzij afzonderlijke interne contactafdichting. De connector is gemakkelijk te gebruiken; geschikt voor automatische bedrading, voorzien van een insteekveer en afzonderlijke prefabricage van interne kabelbomen van het apparaat is mogelijk.

Meer info: Isolectra
Stand F107