Op 1 oktober organiseert Priva bij Demokwekerij Westland een seminar ‘Control your crop, Grow your business’ over haar nieuwe TopCrop Monitor. De Priva TopCrop Monitor brengt de gewasactiviteit in beeld door de temperatuur van de plant te vergelijken met de omgevingstemperatuur.

De TopCrop Monitor is het eerste, veelbelovende resultaat van het innovatieprogramma dat Priva enkele jaren geleden is gestart. In dit programma wordt uitgegaan van wat er in de plant zelf gebeurt. Klimaatregelen op basis van een gewasmeting in plaats van de omgeving van de plant, vergt echter wel een iets andere denkwijze. Tijdens het seminar wordt deze ‘andere’ manier van denken toegelicht. Zowel de theorie als de praktische toepassing van de TopCrop Monitor worden uitgebreid behandeld.

Aanmelden

Doelgroep van dit seminar is de teler die interesse heeft in vernieuwende procesregelingen in de tuinbouw. Het seminar wordt gehouden bij Demokwekerij Westland op donderdag 1 oktober 2015, van 13:30 tot 16:00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot netwerken. Geïnteresseerden kunnen zich tot maandag 28 september aanmelden via www.priva.nl/topcrop-seminar.

Bron/foto: Priva.

Gerelateerd