Royal Brinkman gaat haar activiteiten in Australië uitbreiden. Dit sluit aan bij de internationaliseringsambities van de tuinbouwtoeleverancier. Brinkman Australia Pty Ltd start per 1 juli 2015 in Melbourne, Victoria.

Royal Brinkman is al meer dan 25 jaar actief in Australië. Tot op heden werden de verkoop en distributie vanuit het hoofdkantoor in ’s-Gravenzande, Nederland verzorgd. De laatste vier jaar werd al intensief samengewerkt met de partners Roskam Young Plants (diverse handelsgoederen) en Faber Greenhouses (turn-key projecten). Om lokale klanten sneller te kunnen beleveren en service te kunnen bieden, heeft Royal Brinkman besloten een locatie te openen in Australië. Job Roskam is de general manager van Brinkman Australia Pty Ltd.

De komende maanden zal het assortiment en de voorraad van Royal Brinkman worden uitgebreid. Met de lokale aanwezigheid zal de servicegraad toenemen. Vanuit de hoofdvestiging in Melbourne worden, via een dealernetwerk, de overige regio’s in Australië en Nieuw-Zeeland beleverd. De dealers bevinden zich in Perth, Adelaide, Sydney, Brisbane (Australië) en in Pukekohe (Nieuw-Zeeland).
Royal Brinkman Australia is de 13e vestiging in het buitenland. De eerste officiële presentatie van Royal Brinkman in Australië vindt plaats van 5-8 juli 2015 tijdens de Australische vakbeurs PCA Conference 2015 in Gold Coast, Australia.