Welkom bij de achtste editie van Tuinbouw Relatiedagen Venray. Na zeven succesvolle edities kijken we uit naar de laatste week van november, wanneer wij u weer kunnen ontvangen in onze hal. Afgelopen jaar hebben er enkele veranderingen plaatsgevonden binnen onze organisatie. Evenementenhal Hardenberg, Gorinchem en Venray zijn namelijk overgenomen door Easyfairs, een internationale organisatie die kantoor houdt in België. Met deze stap voorwaarts kunnen wij eigentijdse beursconcepten ontwikkelen, afgestemd op de wensen die bij u leven.

Op de beursvloer maakt u dit jaar kennis met Carolien van den Bosch. Zij is ons nieuwe gezicht en samen met Ramon Schlepers is zij adviseur en aanspreekpunt tijdens de beursdagen.

Dit jaar hebben wij een speciale innovatieroute uitgezet. Bedrijven met nieuwe producten krijgen van ons extra aandacht via social media. Op de beursplattegrond kunt u zien om welke bedrijven het gaat. En loopt u op de beursvloer, dan herkent u ze aan een gekleurde tegel voor de stand.
Naast het bezoek aan de vakbeurs kunt u net als voorgaande jaren deelnemen aan het vollegrondsgroente-symposium, georganiseerd door Vollegrondsgroente.net. Actuele informatie over de invulling van het programma vindt u op de website van deze organisatie.

Graag wijzen wij u op onze website, want deze is belangrijk voor uw registratie als bezoeker. Door uw online registratie ontvangt u een gepersonaliseerde badge als toegangsbewijs voor de vakbeurs. De badge is gekoppeld aan de smartphone-app. Exposanten kunnen uw badge scannen en u hoeft geen visitekaartjes meer uit te wisselen. Ook hoeft u geen folders mee te nemen: u kunt gewoon met uw smartphone de QR-code op de stand scannen en uw e-mail en voorkeuren achterlaten. Via de app kunt u aangeven welke thema’s u interesseren. Wij brengen u vervolgens in contact met een voor u relevante groep exposanten. Dit maakt uw beursbezoek meetbaar én veel efficiënter.

Tuinbouw Relatiedagen Venray is een vakbeurs met een sterk regionaal karakter. Steeds vaker kiezen exposanten bewust om juist hier aanwezig te zijn om hun relaties uit Zuidoost-Nederland, de grensstreek van Duitsland en België te ontmoeten. De tuinbouwregio rond Venray heeft immers een interregionaal karakter en we zien de belangstelling van bezoekers over de grens ieder jaar toenemen. Via ons exposantennetwerk proberen we zoveel mogelijk relevante bezoekers uit deze regio te bereiken.

Als organisatie van Tuinbouw Relatiedagen bieden wij u graag de warmte en de sfeer om met elkaar bij te praten. Natuurlijk volgens onze bekende Full Service Formule. Wij wensen u een prettig en informatief beursbezoek toe.

Met vriendelijke groet,

Carolien van den Bosch en Ramon Schlepers
Adviseurs Tuinbouw Relatiedagen Venray

Gerelateerd