Startende ondernemers met een idee voor The NEXT Economy – met nieuwe ontwikkelingen als big data, duurzame energie, mobiliteit en circulaire economie – gaan op 7 juli de strijd aan op het ‘NEXT Economy needs NEXT Entrepreneur Access Point’ bij Demokwekerij Westland.

Tijdens dit pitchevent is de zaal gevuld met potentiële launching customers, directeuren van gevestigde bedrijven, die zoeken naar vernieuwing in de waardeketen en jouw idee graag willen horen. Maar ‘NEXT Economy needs NEXT Entrepreneur’ is meer dan een pitchwedstrijd. Met verschillende extra activiteiten en uitgebreide coaching speeddates voor de geselecteerde ideeën wil organisator Metropolitan Start­up Lab (MSL) start­-ups en idee-eigenaren een stap verder brengen en ze ondersteunen in hun groei.

Prijzen winnen

Naast dit mooie platform zijn er verschillende prijzen te winnen:

  • een geldprijs van € 3000;
  • een-­op­-een netwerklunch met jurylid Jan Kees de Jager (CFO van KPN), Jannewietske de Vries (directeur van de Floriade 2022), Leendert Bikker (initiator en executive director World Expo Rotterdam 2025), Duke Urbanik (Entrepreneur in Residence bij YES!Delft), Laurens Groen (oprichter en CEO van Milgro) en Theo Duijvestijn (Wethouder gemeente Westland);
  • een prototypeprijs, bestaande uit een abonnement van 4 maanden bij de RDM Makerspace.

Grijp deze kans en meld je voor 5 juni aan via Metropolitan Startup Lab. Deelname is gratis. Metropolitan Start­up Lab (MSL) is een samenwerking tussen de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en tech incubator YES!Delft.