Deze week ontvingen wij het trieste bericht dat Piet van der Ende op maandag 12 juli is overleden. Hij was oprichter en oud algemeen directeur van Van der Ende Groep. Zijn overlijden is met groot verdriet en diepe verslagenheid ontvangen. Voor velen in de glastuinbouwsector was Piet een bekende. Ons medeleven gaat uit naar zijn familie en naasten.

Het bedrijf was Piet zijn lust en zijn leven. Betrokken en gepassioneerd. Tot en met de laatste dag. Hij was sinds de oprichting al bezig met revolutionaire oplossingen voor ‘zijn’ tuinbouwklanten en heeft diverse innovaties succesvol in de markt gezet. Een vooruitstrevende ondernemer uit ‘t Westlands hout gesneden. Hij heeft het bedrijf gebracht tot waar het nu staat. En was daar terecht trots op. Daarnaast stond hij ook bekend als een sociale, menselijke en goedlachse kerel die altijd klaar stond voor een ander. Een uniek mens. Piet is slechts 66 jaar geworden.

Geweldige persoonlijkheid

“Wij zullen als collega’s Piet zijn toewijding, passie en humor maar bovenal zijn geweldige persoonlijkheid missen. Hoewel dit bericht een enorme impact op ons heeft, zullen wij blijvend onze uiterste best doen om zaken zoals altijd doorgang te laten vinden. Wij weten dat Piet dit ook van ons zou verwachten. Van der Ende Groep leeft mee met Marjon, familieleden en al zijn vrienden.”
Er zijn aanstaande vrijdag 16 juli twee gelegenheden om de familie te condoleren, te weten vanaf 17.00 tot 17.45 uur of vanaf 19.00 tot 19.45 uur. De condoleance zal plaatsvinden op de bedrijfslocatie bij Van der Ende Groep aan de Aartsdijkweg 23 te Maasdijk. De uitvaartdienst zal op zaterdag 17 juli vanaf 11.00 uur via een livestream te zien zijn op: www.endesystemslive.nl