De Monarch, de nieuwe, compacte lamp van Oreon produceert een uitzonderlijk hoge lichtopbrengst. Deze lamp is hiermee het kleinste en meest krachtige LED-armatuur verkrijgbaar in de markt.

De lampen werken op een unieke waterkoelingstechniek. Dit maakt het mogelijk dat de lampen een lichtopbrengst produceren tot 3.100 μmol/s bij een stroomverbruik van 1.010 watt. De teler hoeft daardoor minder lampen te installeren in de kas om hetzelfde lichtniveau te kunnen realiseren. Dit betekent niet alleen een besparing op installatiekosten en een lagere investering, er wordt ook minder zonlicht geblokkeerd in de kas. Vervanging van een 1.000W HPS-armatuur door de Monarch geeft de teler circa 60% meer licht op zijn gewas. Het is hiermee het kleinste en meest krachtige LED-armatuur verkrijgbaar in de markt.

Het nieuwste LED-armatuur behoudt alle kwaliteiten en kenmerken die de Dutch Powerhouses zo succesvol maken: van het robuuste ontwerp, de glazen LED-cover, de lage bedrijfstemperatuur en het onderhoudsgemak. De Monarch opereert op voltages van 200 tot 480 VAC, waardoor de lamp geschikt is voor alle soorten elektrische installaties.

MEER INFO: OREON
STAND G132