In samenwerking met Xylem Lowara heeft Van der Ende Groep, na een gedegen onderzoeksperiode van ruim 1,5 jaar, een complete lijn verwarmingspompen ontwikkeld voor de glastuinbouw. Kleine en grote capaciteiten met lage opvoerhoogtes zijn hierin opgenomen, waardoor de lijn volledig tegemoet komt aan de wensen van de tuinbouw.

Naast deze nieuwe lijn pompen heeft het bedrijf ook het dealerschap van de bijbehorende Honeywell/Centra regelafsluiters. Met de nieuwe eenvoudige online selectietool wordt het selecteren voor klanten bovendien zeer eenvoudig.

300 verschillende inline pompen

De totale range beslaat ongeveer 300 verschillende inline pompen en 450 verschillende blokpompen met 2-, 4- en 6-polige motoren met aansluitmaten van DN 25 t/m DN 300, capaciteiten variërend van 1m3/h tot en met 1.900 m3/h en opvoerhoogtes van 1,5 mwk tot en met 150 mwk, waarbij een keuze kan worden gemaakt uit inlinepompen (e-LNE) en blokpompen (e-NSC). Deze range voldoet aan de hoogste efficiency en kwaliteitsnormen en is ook verkrijgbaar in 60Hz met bijbehorend UL- of CSA keurmerk, dat voldoet aan de hoogste energie prestatienormen.

Meer informatie, Van der Ende Groep, Stand 378 en 228, HortiContact Gorinchem

Gerelateerd