Omdat de glastuinbouw een gezonde, vitale en sportieve sector is, heeft vakblad Onder Glas vorig jaar exclusieve wielerkleding laten ontwerpen. Ook dit jaar maken beursbezoekers kans om een kledingset te winnen.

De stijlvolle en kwalitatief hoogstaande kleding is uitgevoerd in zwart met blauwe en oranje accenten, herkenbaar van de huisstijl van het vakblad. De eerste fietsers in de nieuwe kleding zijn vorig jaar meerdere malen gesignaleerd in het land en zelfs op Studio Sport als toeschouwer bij het NK wielrennen in Ouddorp.

Telers in Nederland en België, maar ook andere lezers en relaties van Onder Glas, kunnen in aanmerking komen voor de sportieve kledingset, bestaand uit een shirt en een bijpassende fietsbroek. Bezoekers van de beurs in Gorinchem maken kans door hun visitekaartje achter te laten of hun badge te laten scannen in de stand. Daarmee verzekeren zij zich van de wekelijkse digitale vakinformatie van Onder Glas via HortiNext Update, met wellicht de felbegeerde wielerkleding als bonus.

Meer informatie: Onder Glas, Stand 142, HortiContact, Gorinchem.

Gerelateerd