Duurzame ontwikkelingen in de glastuinbouw komen aan bod in het programma Doe Maar Duurzaam! op RTL7, a.s. zondag 28 februari om 12.30 uur.

Doe Maar Duurzaam! is een informatief programma over duurzame ontwikkelingen en innovaties binnen verschillende branches, zoals de energiesector, agarische sector en de bouw. Doe Maar Duurzaam! wil mensen bewust maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

Energiemanagement

In de uitzending van a.s. zondag komt onder meer de glastuinbouw aan bod. Hierin wordt getoond hoe planten preventief gezond worden gehouden (NovaCropControl), hoe je als tuinder je energieverbruik inzichtelijk kunt krijgen (AgroEnergy) en nemen we een kijkje bij Koppert Cress. In het item over energie vertellen Chris Feijen, hoofd energiemanagement van AgroEnergy, en tomatenteler Jan van Marrewijk uit Dinteloord alles over de ontwikkeling van slimme tools voor het managen van energie.

De herhaling is te zien op zaterdag 5 maart 2016 om 13.30 uur in Doe Maar Duurzaam! bij RTL7. UItzending gemist? Bekijk hier de aflevering over de agrarische sector.

Bron: AgroEnergy, beeld: Fotostudio G.J. Vlekke