De Bermad BAR watermeters met Woltman principe zijn door hun robuuste uitvoering bijzonder geschikt voor hoge debieten. Ze vinden hun toepassing in de industrie, allerhande waterwerken en irrigatiesystemen. De BAR watermeter is een slijtvast en makkelijk te onderhouden product en beschikbaar in een range van 1,5”-20”, waarbij ook 2,5”en 5”.

Kenmerken van de elektronisch register BAR-E zijn: digitaal display, flow weergave, levensduur batterij tenminste 10 jaar, twee pulse uitgangen (3 draden), snelle pulse en lekdetectie.

Zelfreinigend screenfilter

Daarnaast presenteert Uvar de UDI 6Matic; de nieuwste ontwikkeling van het automatisch zelfreinigend screenfilter. Het filter biedt een efficiënte oplossing voor filtratie van water met een wisselende vuilbelasting en een variërend debiet. Het afzuigsysteem met nozzles wordt gedurende de reiniging door een hydraulisch drukverschil tegen het RVS filter screen gedrukt en zorgt zo voor een perfecte reiniging. Voor de reiniging wordt het filtratieproces niet onderbroken en is een minimum aan spoelwater nodig. Optioneel kan er een drukregeling op de spui-afsluiter worden gemonteerd om de optimale spoeldruk te regelen met zo min mogelijk spoelwater.

Meer informatie, Uvar Holland, Stand 133, HortiContact Gorinchem

Gerelateerd