Voor koud en warm water hogedrukreinigers introduceert Kärcher het innovatieve EasyForce-hogedrukpistool. Hiermee kan sneller, eenvoudiger en comfortabeler worden gereinigd. Belangrijkste element is de trekker die met de bal van de hand in de hendel wordt geduwd. Door de terugslag van het water wordt de trekker automatisch in de hand gedrukt.

De verminderde krachtinspanning voorkomt belasting van hand en vingers en dus ook verkramping van de spieren. Een welkome aanvulling voor langdurige reiniging. De gele veiligheidsknop in de hendel voorkomt onbewust gebruik. De knop wordt opnieuw vrijgegeven na een korte bediening van het pistool.

De leverancier heeft het nieuwe pistooldesign gebruikt voor verdere verbeteringen. Het resultaat is een nieuw ontwerp voor beide interfaces van het pistool naar de lans en naar de hogedrukslang. Een viervoudige trapezoïde schroefdraad zorgt voor een strakke, betrouwbare aansluiting in slechts één draai (360°). Andere verbindingen – van de lans naar de sproeikoppen en van de slang naar de hogedrukreiniger – hebben ook zo’n aansluiting. Zo zijn alle componenten snel en makkelijk te vervangen.

MEER INFO: KARCHER
STAND 187

Gerelateerd